پاورپوینت ژلاتين ماهي

دانلود پاورپوینت با موضوع دارای 45 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد. تعداد اسلاید : 45 اسلاید فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس قسمتی از متن نمونه:پاورپوینت ژلاتين ماهي|31025107|dck|پاورپوینت,ژلاتين,ماهي,پاورپوینت ژلاتين ماهي,پکیج پاورپوینت ژلاتين ماهي ,پکیجپاورپوینت ژلاتين ماهي ,پکیج پاورپوینت ژلاتين ماهي,پاورپوینت ژلاتين ماهي
مشخصات فایل مورد نظر در مورد پاورپوینت ژلاتين ماهي آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.


دانلود پاورپوینت با موضوع دارای 45 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : 45 اسلاید


فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش


آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس


قسمتی از متن نمونه:
غذا و صنعت داروسازي در سراسر دنيا شاهد تقاضاي روزافزوني براي كلاژن و ژلاتين مي‌باشد. ژلاتين‌هاي پستانداران (وابسته به خوك و گاو) كه به عنوان محبوب‌ترين و گسترده‌ترين نوع ژلاتين مورد استفاده قرار مي‌گيرد، مبحثي است كه مورد اجبار و شك و ترديد اساسي در مصرف كنندگان قرار گرفته است و اين شك و ترديدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگي اجتماعي است، مي‌باشد. ژلاتين ماهي (مخصوصاً ماهي‌هاي آب گرم) خصوصيات مشابهي را با ژلاتين خوكي (Porcine) دارند و ممكن است به عنوان جايگزيني براي ژلاتين پستانداران در جهت استفاده از آنها در محصولات غذايي بكار روند. توليد و استفاده از ژلاتين ماهي نه تنها نياز مصرف كننده را ارضا مي‌كند، بلكه به عنوان ابزاري در جهت استفاده از برخي از فرآورده‌هاي فرعي صنعت ماهيگيري بكار مي‌رود. اين مرور بر روي خصوصيات منحصر به فرد، مزايا، اجبارات و چالش‌هايي كه در توليد و استفاده از ژلاتين‌ ماهي موجود مي‌باشد و در جهت فراهم آوردن يك ديد جامع و يك بينش عميق‌تر بر روي عناصر غذايي مهم عمل مي‌كند، همانطور كه دورنهايي است براي بهره‌برداري بازرگاني در آينده و راهنمايي است براي مطالعات آينده.

3.2. ويژگي‌هاي شيميايي، فيزيكي شيميايي، وظيفه‌اي از ژلاتين ماهي

در مصارف خوراكي، مهمترين خصوصيت ژلاتين، استحكام ژله‌اي، چسبندگي و نقاط ذوب و ژله‌اي شدن آن است. اين ويژگي‌ها تحت تاثير عوامل زيادي قرار مي‌گيرند، مثل ميانگين وزن مولكوي و انتشار وزن مولكولي، غلظت محلول ژلاتيني و زمان بالغ شدن ژل، دماي بالغ شدن ژل، pH و محتواي نمكي. بررسي‌هاي زيادي روي خصوصيات غذايي ژلاتين ماهي صورت گرفته است. چندي از محققان، به طور مستقيم ماهي و ژلاتين خوكي (پورسين) را با هم مقايسه كرده‌اند. علاوه بر اين، ويژگي‌هاي وظيفه‌اي و فيزيكي و شيميايي ژلاتين ماهي، به طور گسترده‌اي مورد مطالعه قرار گرفته است، مخصوصاً در رابطه با ويژگي‌هاي جريان و تغيير شكل مواد مثل امولسيون‌سازي و كف‌سازي، تشكيل فيلم و خصوصيات حسي.

فهرست مطالب و اسلایدها
چكيده
مقدمه
كلاژن و ژلاتين
ژلاتين ماهي
3.2. ويژگي‌هاي شيميايي، فيزيكي شيميايي، وظيفه‌اي از ژلاتين ماهي
3.2.1. ويژگي‌هاي ساختاري و شيميايي
ويژگي‌هاي جريان و تشكيل مواد
ويژگي‌هاي امولسيون‌سازي و كف‌سازي
ويژگي‌هاي ساخت غشاء
خصوصيات حسي
كاربردهاي ژلاتين ماهي
چالش‌هاي مربوط به ژلاتين ماهي
موجوديت ناكافي مواد خام
متغير كيفيت ژلاتين
ساير عوامل باطني كيفيت
چشم‌اندازي بوي ژلاتين ماهي به عنوان جايگزين براي ژلاتين پستانداران:
نتيجه‌گيري و چشم‌اندازهاي آينده


مطالب دیگر:
📚دانلود طرح توجیهی: تولید ظروف یکبار مصرف فوم📚دانلود طرح توجیهی: تولید سیم و کابل برق📚دانلود طرح توجیهی: تولید سولفیت سدیم📚دانلود طرح توجیهی: دودی و شور کردن ماهی📚دانلود طرح توجیهی: تولید شیره خرما📚دانلود طرح توجیهی: تولید شیر پاستوریزه📚دانلود طرح توجیهی: تولید قطعات صنعتی پلاستیکی📚دانلود طرح توجیهی: تولید شربت خرما📚دانلود طرح توجیهی: تولید رینگ موتورسیکلت📚دانلود طرح توجیهی: تولید سازه های دریایی📚دانلود طرح توجیهی: تولید پروفیل و الوار از ضایعات کشاورزی📚دانلود طرح توجیهی: تولید پودر ماهی📚دانلود طرح توجیهی: تولید پلی استایرن انبساطی📚دانلود طرح توجیهی: تولید پلی استایرن مقاوم📚دانلود طرح توجیهی: تولید پودر سفید کننده📚دانلود طرح توجیهی: تولید پکتین از پوست مرکبات و سیب📚دانلود طرح توجیهی: تولید پارتیشن چوبی📚دانلود طرح توجیهی: تولید مقوا از ضایعات کشاورزی📚دانلود طرح توجیهی: تولید نشاسته از ذرت📚دانلود طرح توجیهی: تولید بسته بندی میوه📚دانلود طرح توجیهی: تولید محصولات مفتولی📚دانلود طرح توجیهی: بسته بندی میوه و سبزیجات📚دانلود طرح توجیهی: تولید لوله پلی اتیلن📚دانلود طرح توجیهی: تولید قوطی کنسرو📚دانلود طرح توجیهی: تولید کود کمپوست